Fresh Entri Must Read

11 Jan 2014

Entri Pertama 2014

Izzah Norlizah| 6:55 pm| 6Comments|


Salam 1Malaysia...Sangat happy hari ni kerana berpeluang
mengupdate entri yang entah da ke berapa kali...
Tapi yang pasti entri pertama di tahun 2014 ini...
Rasanya belum terlewat lagi nak ucap Selamat Tahun Baru 2014...
Baru 14 hari berlalu,so tak sampai sebulan lagi.
Tak sedar begitu cepat masa berlalu kan???

Terlebih dahulu Syukur Al-Hamdulillah kerana masih bernafas
di muka bumi ini sehingga jari jemari masih mampu menaip
tiap bait kata untuk menulis satu entri...
Adakah insan yang tercari-cari kehilangan ku di alam maya ini???
Aku hilang bukan untuk selama-lamanya tapi hilang kerana tiada
peralatan untuk melayari internet. Sungguh menyedihkan di situ kan???
Ada telefon pun tak secanggih mana,hanya mampu mengupdate
status di facebook saja. Ok lah 2,daripada langsung tak tahu isu2 semasa.


Banyak perubahan yang berlaku terutamanya di papan pemuka blogger.
Takpa,nanti satu2 kita terjah dan explore sepuas-puasnya hingga
kepala naik pening dan mata naik juling...
Dapatnya aku menulis entri ini kerana disebabkan
adik kesayangan lelaki aku pulang bercuti semester 1 dari UMS
(Universiti Malaysia Sabah). Dia kan nak sambung pengajian
so laptop dan broadband dia angkut sekali bawa pi UMS.
Dia lagi memerlukan dan da barang2 tu dia yang punya semua.

Ok lah,cukuplah aku melalut sebagai permulaan entri pertama di 2014.
Di tahun baru,sematkan azam baru,bina hidup baru  dan banyaknya
idea baru nak kongsi di blog kesayangan aku yang da lama
ditinggalkan ini. Rindu nak berblogwalking,join bermacam segmen
dan komen-mengomen dengan rakan blogger lain.
Takpa,satu2 kita terjah. Kita tengok siapa yang KENAAAAAAAA... 

6 comments:

hainom OKje said...

Salam kenal dan Selamat Tahun Baru yeh!....

Siara Elina said...

happy new year, happy blogging !. by thw way, owner blog sangat comel ^^ jeles !

Cik Puan said...

happy new year izzah...lama nya izzah menghhilang kan..tertanya2 juga cik kemana izzah menghilang...lepas ne jangan hilang2 lagi tau...

Izzah Norlizah said...

@hainom OKje

Slm kn & slmt thn bru jg :)

Izzah Norlizah said...

@Siara Elina

Hepy new year 2,,,yaka comel??? Pa pn,tengs :)

Izzah Norlizah said...

@Cik Puan

Hepy new year jg Cik Puan,,, :)
InsyaAllah xkn m'hlng lg. Hlng pn mgkn kjp je disbb kn fktr2 t'tentu