Fresh Entri Must Read

21 Jan 2014

Giveaway Blogger SS

Izzah Norlizah| 2:30 am| 13Comments|
http://shafiquestevenson.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html
Click Banner di atas

Hujan renyai2 di luar menemani daku saat menulis entri ini.
Walaupun kadang-kala keciputan Internet connection mencabar kesabaran
Namun ku gagahi jua dan ku tahan hati lantaran sudah berjanji...
Janji itu perlu ditepati walaupun banyak halangan menanti... :)
Join giveaway yang diadakan oleh dua blogger yang sedang
dilamun asmara,iaitu Shafiq dan Amirah Nuraisyah...
Syarat2 tak banyak,simple ja.Semua da follow..

Now masa untuk menulis mengapa aku layak menjadi
seorang blogger berguna..Tulisan haruslah lebih daripada 50 patah perkataan.
Baca bebaik semua ya dan hayati maksud di sebaliknya sedalam-dalamnya... (^__^)


Aku,Izzah Norlizah pemilik blog Izzah Punya Story berpotensi
menjadi seorang blogger berguna dalam dunia blogging ini
kerana gemar berkongsi segala
pengetahuan yang ada walau tak sedalam mana,
berkongsi pengalaman hidup yang pernah ditempuhi
sama ada dalam saat suka dan duka...
Dalam setiap penulisan,dalam setiap taip bait perkataan
bukan hanya disertakan dengan pengetahuan dan pengalaman semata-mata
malahan kasih sayang sesama insan...
Dalam dunia blogging inilah kita berpeluang
meluaskan ilmu pengetahuan,menimba pengalaman dan
menyebarkan kasih sayang ke seluruh alam
walaupun alam maya hanya sebagai pengantaraan...

13 comments:

Nur Shafiq said...

Betul tu,blogger yang berguna tak lokek untuk berkongsi pengetahuan.Terima kasih sudi join :)

Abak Lorong Cinta said...

abak dah join.. gud luck ye!!

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda...

sudi2lah keteratak bunda...

Nurina Izzati said...

sharing is caring ;)

Amirah Nuraisyah said...

ahakk ayat bombastiknya dilamun asmara. :')

btw, thanks join giveaway. entry yang menarik..hee wish you goddluck dear. :'D

Cik Puan said...

Semoga berjaya ya izzah...

Siara Elina said...

semoga akak capai apa yang akak nak =) by the way, selamat bersegmen ! goodluck =)

cik kiera said...

Entri yang menarik, Goodluck. Insha ALLAH , nanti nak join juga :)

Miss Fairytale said...

Assalamualaikum, saya dari segmen yang sama :) http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html

Abak Lorong Cinta said...

Wah!!! sangat positif.. Keep It Up!! gud luck.. Abak datang blogwalking dari giveaway yg sama..mncari sumber inspirasi.. :D

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/giveaway-blogger-ss.html