Fresh Entri Must Read

20 Jan 2014

Hari Terindah Ku...(^__^)

Izzah Norlizah| 11:51 am| 9Comments|
Tetiba dapat idea nak post benda ne.
Pada tahun lepas,1 Disember 2013 aku da genap 27tahun...
Huhuhuhu da tua pun..Terlalu banyak angkanya 2...
Ramai jugalah keluarga dan kawan2 wish aku kat facebook,,,
Mestilah dorang doa2 yang bek2 ja untuk aku tapi paling banyak
dorang doakan aku cepat2 kawennn...Gulp!!!InsyaAllah...
Kalau da jodoh takkan ke mana kan ya tak???

Da tahun baru 2014,baru nak post benda ne.Motifff???
Takda motif apa2 pun,saja ja nak kongsi hari bahagia aku masa tu.
Lagipun masa birthday aku 2,takda peralatan nak layari internet,
Da pun handphone samsung Corby II yang tak secanggih mana
seperti telefon korang semua.Hanya mampu post kat dalam facebook ja lah...
Tapi bersyukurlah sebab daripada langsung takda apa2...

Masa birthday aku hari 2,takda buat majlis grand2 pun.
Buat majlis biasa ja,sambut dengan keluarga kat rumah..
Kek pun mak aku yang buat dibantu oleh adik2 aku.
Di situ terletak keistemewaannya,hasil tangan orang2 yang aku sayangi.
Walaupun simple tapi amat bermakna...(^__^)

Biasa ja kan...Kami ada buat makan sikit2.
Time ne aku ja bergambar.Adik2 aku taknak bergambar pulak.
Takpa la,janji dorang celebrate birthday aku dan da buat yang terbaik
untuk birthday aku 2.Dalam hidup aku,merekalah anugerah terindah
dari Allah untuk aku.Takkan da gantinya pun,,,
Yala kawan2 dan pasangan hidup boleh dicari lagi
tapi adik-beradik takkan da penganti punya.
Ne lah gambar2 aku masa hari 'bersejarah' aku 2...

Suap sendiri (^__^)

Banyak lagi tapi ne ja lah yang pic ok sket untuk tatapan korang.
Semua gambar2 ne adik sepupu aku yang editkan.
Tak pandai sangat edit2 gambar nie lagi.
Walau apa pun,puas hati juga dengan kek aku ne.
Yala,ikut warna kesukaan ku,hijau putih.
Pandai juga mak aku buat kan walaupun tak cantik mana???
Decorate pun biasa2 ja.Hehehehe...
Itu ja lah yang aku nak kongsikan...Entri yang da basi
tapi still juga nak publish dan kongsi dengan korang...

9 comments:

Ct Noraishah said...

wahhh..nak wish happy belated day sempat lagi kan :)

Izzah Norlizah said...

Hehhehe smpt lg,,,tq dear ^__^

Cik Puan said...

dah 27 tahun..ingatkan baru 20 tahun..nampak nya cik kena panggil kak izzah lah ne kan...hihiihih
btw..walaupon dah terlambat..cik nak wish jugak..selamat hari lahir..semoga apa yang di impikan akan tercapai jugak..

Izzah Norlizah said...

@Cik Puan

Mna2 ja la cik nk pgl pa jnji nma yg bek2 ok,,,tengs cik,InsyaAllah.Aamiin :)

Abak Lorong Cinta said...

Wah..dah lwat nak wish ye..xpela.. heoi budfay.. Abak pu sama,doakan akak cpat kwin.. Amin..hehe

Cik Puan said...

@Izzah Norlizahyeahhh.......cik panggil kak izzah jak lah bah ya...comel lagi ;)

Siara Elina said...

waaa, bestnya dapat makan kek kan.. hehe happy belated birthday kak =) may Allah bless you and seluruh kehidupan akak amin in shaa Allah =)

cik kiera said...

My moms pun lahir bulan 12. huhu. Selamat hari lahir =)

Hafiza AizZawa said...

bln besday kita sama yer..