Fresh Entri Must Read

31 Jan 2014

30 Januari 2014...Tarikh Istimewa

Izzah Norlizah| 10:03 am| 6Comments|
Ne semalam punya cerita...
Pada 30 Januari 2014 merupakan tarikh teristimewa
bagi kami sekeluarga kerana pada tarikh tersebut
orang yang melahirkan aku,menyusukan aku dan membesarkan
aku hingga kini telah menyambut ulangtahun kelahirannya...

Yap,harijadi mak aku,Puan Bintoun binti Haji Jawaji.
Itulah sebaris nama yang telah membawa aku ke dunia,
mengandungkan aku selama 9 bulan 9 hari...
Semalam juga first time harijadi mak aku disambut.
Hanya kami dan jiran terdekat saja yang ada.
Baca doa selamat pun adik lelaki aku yang baca.

Juz majlis yang simple tapi cukup bermakna.
Oleh kerana harijadi bapa aku pun tak jauh sangat dengan
harijadi mak aku so dua2 sekaligus dicelebrated...
Jimat tenaga dan save bajet...Beza pun beberapa hari ja.
Mak aku da genap yang ke-49 tahun manakala bapa aku
pada 7 Februari ne genap 45 tahun...
Beza 4tahun ja kan???



Tadaaa...ne kek dorang semalam...
Ne wat sendiri ne,deko2 ne pun adik aku juga wat.
So simple tapi still cute kan???hehehehe...
Da tua2 kata dorang so malulah nak ambil gambar.
Gambar kek ja,ada juga ditengok2 nanti sebagai kenangan...
Di sini aku sertakan juga gambar2 mereka masa jalan2 
di Kota Kinabalu tahun lepas,2013...






Ne pulak gambar kami sekeluarga...
Suka pic ne dan letak sebagai cover photo ku dalam Facebook...


Korang rasa muka aku lagi mirip rupa siapa???
Mak aku or bapa aku??? (^__^)

6 comments:

Zara Nurhaidah said...

Slmt ilang tahun klahiran buat bonda dan ayanhanda tsyg.. hope sntiasa swhat walafiat hndk nya.. amin. Best ny buat kek handmde ni.. lg rasa special ny.. ^^

Cik Puan said...

wahhhh...happy birthday buat mama bapa kak izzah..semoga panjang umur dan di murahkan rezeki...

#psssstttt...mirip muka mama kak izzah..hihihi

Abak Lorong Cinta said...

Alhamdulillah,Syukur kehdarat Allah.meriahnya... hehe.. smoga pnjang umur dan mrah rzeki,akak anak yg baik..hihi

Anizz Annisa said...

selamat hari lahir kepada mak izzah.. semoge di murahkan rezeki n sentiasa dalam lindungan allah.. smile always.. :)

Nurulee said...

hehe. happy birthday to your mom.
may her be blessed =D

cik kiera said...

Seronok nyaa...
Selamat hari lahir untuk kedua ibubapa izzah... :) mak lebih tua dari bapa? Wahhh, mesti bahagiaa kan =D