Fresh Entri Must Read

30 Jan 2014

Ranking Blog dalam Alexa

Izzah Norlizah| 10:24 am| 9Comments|
Al-Hamdulillah pencapaian ranking blog Izzah Punya Story
hari demi hari ada peningkatan walaupun masih jauh di belakang.
Sebelum ini,ini kedudukan blog Izzah Punya Story...


Tadi check lagi dan ini hasil keputusannya...


How popular is Izzah-norlizah.blogspot.com???
Wah...kelas ko Alexa ayat ko.Hehehehe...
Yang aku bulatkan warna hijau 2 kedudukan blog aku di antarabangsa.
Ranking yang ke 2928,954.
Kedudukan di Malaysia pulak yang aku bulatkan warna pink 2.
Sekarang Izzah Punya Story berada di kedudukan 13,926.

Korang da check ka???Yang tak pernah check lagi 2,check kat sini...
Nak letak widget ne dalam blog,ikut tuto ne dengan hati-hati ya...

1. Dashboard>Layout>HTML/Javascript
2. Copy code di bawah

<center><a href="http://www.alexa.com/siteinfo/Izzah-norlizah.blogspot.com"><script type="text/javascript" language="javascript" src="http://xslt.alexa.com/site_stats/js/s/a?url=Izzah-norlizah.blogspot.com"></script></a></center>

Hijau= Tukar dengan url blog korang...

Bukan apa,dengan meletakkan widget ne dalam blog
dan setiap hari kita melihat ada peningkatan
semangat nak berblog itu makin berkobar-kobar
dan berusaha buat yang terbaik untuk meningkatkan
lagi prestasi kedudukan blog dalam dunia blogging ne.
So tak rugi dan jangan malu letak walaupun kedudukan korang
masih jauh ke belakang macam aku ne (^__^)

Bagi korang yang da check kedudukan blog korang dalam Alexa 2,
Kongsikan juga di sini ya...Aku pun nak tahu.
2 pun kalau korang sudi kongsi la...Tak paksa pun.
Apa pun,Selamat berblogging semua...
Nak kemas2 dan cantikkan rumah dulu sebab malam ne
da event kat rumah aku.Da sambutan harijadi.
Nak tahu harijadi siapa,nanti aku bagitahu
dalam entri seterusnya.Tunggu tahu...^__^

9 comments:

Zara Nurhaidah said...

Assalammualaikum. . Selamat pagi.. ^^ zara blom try chek lg.. msti top 30 000 ni kalo zara chek.. hohoho

Izzah Norlizah said...

@Zara Nurhaidah

wa'alaikumsalam...slmt pg jg Zara.Xpala,zara try check ja.msh da ruang dn masa utk m'ubahnya.blm t'lwt lg :)

cik kiera said...

Wahh, tahniah izzah... Keep touch lagi.. semoga berjaya dalam berblogging ^^ ..

Cik Puan said...

1,221,967(global)
8,630(malaysia)
uhhuuuu....masih jauh lagi perjalanan blog cik ne...terlalu banyak yang cik kena perbaiki kan kak izzah..

Izzah Norlizah said...

@cik kiera

3ma ksh cik Kiera^__^
InsyaAllah,Aamiin :)

Izzah Norlizah said...

@Cik Puan

Hehehe ya cik tp yg pstinya ranking cik dr tggi dr kak Izzah(^__^)
Thniah ya...

unsecretostory said...

Alhamdulillah. sentiasa bertambahkan ranking izzah. Good job darl :D

Siara Elina said...

thanks sharing =) belum cek hehe in shaa Allah, nanti kalau nak letak dalam blog, boleh rujuk tuto nie =)

Abak Lorong Cinta said...

Wah..Alhamdulillah Kak... Pncapaian yang boleh dibanggakan rasanya..hehhe.. Keep It Up!! In Shaa Allah... teruskan dn smoga bjaya...

^__________________________________^