Fresh Entri Must Read

24 Jan 2014

Pencarian Bloglist 2014

Izzah Norlizah| 11:57 pm| 13Comments|
(Gambar Buat Muka Simpati Kesian 20 sen)

Tengok tajuk mesti korang da tahu kan???
Yap aku nak cari bloglist 2014 untuk blog hijau aku ne.
Senang nanti nak blogwalking dan ushar2 blog korang
yang tak kurang awesomenya 2...

Sebelum ne sibuk memanjang je menghias,memperindah
dan memperkemas blog aku ne...Fuh,,,rupanya bukan senang
nak edit blog ne ya???Perlu kerajinan yang jitu dan kesabaran
yang cukup tinggi.Bila da selesai satu,ada pulak widget2
penting yang hilang.Terjah balik blog tutorial yang aku ikut
dan buat lagi,ulang lagi begitulah seterusnya...Memakan masa...

Sekarang blog aku berubah wajah sedikit(sikit ja,tak banyak).
Korang perasan tak???Bagi orang yang rajin datang blog aku ne
mesti perasan punya...Puas hati da tengok blog aku sekarang.
Fanatik ku terhadap warna hijau dapat aku lepaskan dan muntahkan
sepuasnya kat blog aku ne...Ok,aku mengaku aku ne
peminat tegar warna hijau... (^__^)


Aku sebenarnya tak reti buat segmen dan tak pandai buat banner
semata-mata nak buat Pencarian Bloglist 2014 ne...
Tulis entri jelah yang mampu aku buat untuk menarik minat korang,
korang dan korang semua untuk masuk bloglist aku...
Setakat ini dalam bloglist aku ada 6 orang ja...
Mereka yang bertuah teristimewa itu terdiri daripada Abak,
5 bunga dan 1 kumbang...(^__^)

Jika suka diterjah,minat dibaca entri terkini dan sensasi korang
serta mahu menambah senarai pengomen terhebad abad ini
kat blog korang 2 mari sini jangan malu,jangan segan
tinggalkan url link blog korang kat ruangan komen kat bawah entri ne.
Aku nak letak nama korang dalam bloglist aku sepanjang tahun 2014.
InsyaAllah aku akan rajin2 kan menapak kat blog korang nanti.
Harap2 sudi2 kanlah diri anda ya...(^__^)

13 comments:

Abak Lorong Cinta said...

Hehehe.. 1 jer kumbangnya.. terima ksih letak blog Abak... ^_^.. cantik blog..!!

Izzah Norlizah said...

@Abak Lorong Cinta

2la,,sma2 Abak.tq,blog Abak pn cntk wlupn simple :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

bunda ziarah hujung minggu...

Miss fairytale said...

Salam darling :D I nak join , boleh? Hihihi :3 Kita berminat nak jadi bloglist awak ni ><

cik lisa said...

nak nak nak, hehehe, http://adikkacak.blogspot.com/, dah letak blog akak kat bloglist lisa :D

Nur Farahuda said...

thanks singgah blog huda. =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/

Hafiza AizZawa said...

kalau sudi masukkan la link Fiza.. hehe..http://ourmemoria.blogspot.com/

Nizam Erul said...

Dah letak link akak dibahagian 'Best'

http://belogcapnutella.blogspot.com/

Cik Puan said...

cik nak tinggalkan link jugak lah..http://azlyiejah.blogspot.com/...
tamak sikit....kohkohkoh

syazrah tarmin said...

kak izzahhh.. syaz nak jugak bolehh. hihhi

unsecretostory said...

Yesss nama aten ada! Tima kasehhh :D

Arman said...

Salam kenal,Members #603 dah follow☑. Singgah sini dari segmen yang sama.. (^_^) ⇨┬║Senikk┬║

Nurul Hidayah said...

Salam Izzah.. Nak join :)
http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/ URL blog ni Nurul dah masukkan dalam bloglist Nurul :) macehhh^^