Fresh Entri Must Read

30 Jan 2014

Pencarian 50 Bloglist Mamamiza.com

Izzah Norlizah| 2:44 pm| 20Comments|
KLik Banner di atas

Mamaniza nak cari bloglist baru dalam blog beliau.
Seramai 50 bloglist diperlukan bagi mengisi bloglist Mamaniza.
Baru ja aku letak Mamaniza ne dalam bloglist aku.
Jatuh cinta dengan blognya yang bertemakan warna hijau
dan entri2 nya yang menarik hingga membuatkan aku tertarik...

Pemilihan dibuat secara random dan yang aktif berblogging sahaja
menjadi pilihan Mamaniza. Blog yang hanya mengandungi
segmen atau G.A semata tak dialu-alukan...
Adakah anda bloglist yang Mamaniza cari???
Hehehe..harap2 terpilih sebagai salah seorang bloglist Mamaniza... (^__^)
Tamat pada 31 Januari 2014...

20 comments:

Norhasniza Khalid said...

terima kasih kerana sudi sertai 50 pencarian bloglist mama ye.. :)

Cik Puan said...

cik dah join...
sama lah dgn cik..cik pon pilih rendom jak masuk bloglist...hihihi

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.
all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Izzah Norlizah said...

@Cik Puan

Hihihi yaka???sma la.moga kta t'plih kn???

CoffeeLover said...

Assalamualaikum..

Helo Helo Kopi datang follow

Datang dari segmen yang sama :)

Semoga Berjaya!

Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com

Bahrain said...

Semoga berjaya :)

Siara Elina said...

all the best yooo heheheheheheh

Syah Eida said...

singgah dari segmen yang sama =)

Free Just 4 U said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Singgah....
Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com

Abak Lorong Cinta said...

Alhamdulillah kak... Abak pun nak join jugak..hehe..petang2 nanti kot.. semoga bjaya kak.. Fighting!!!!

Razi ten said...

Hope you can made it to the bloglist.. btw nice blog template ^^
Did you make it yourself?

adzairdawati makdara said...

selamat bersegmen!!!

warm regards
www.bicaramakdara.com

Abak Lorong Cinta said...

Salam... Abak datang dan follow kalau belum follow...jemput ke blog Abak jugak..hehe..salam ukhuwah.. ^___________________________________^
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Maszie Fatah said...

Salam Ukhuwah... Maszie datang dan follow kalau belum follow...jemput ke blog maszie jugak ~_
http://maszie.blogspot.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Nadya Dyana said...

Salam, Nad datang jalan -jalan . Jemput sini :)

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..baru ada masa nak singgah berblogwalking dari segmen yang sama.Jemput singgah kembali :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html