Fresh Entri Must Read

11 Jan 2014

Segmen : Bloglist 2014 by Kiera Rashid

Izzah Norlizah| 11:07 pm| 24Comments|
http://dewqracintakita.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html
Klik Banner

Segmen pertama aku join tahun 2014, Kiera Rashid punya segmen.
Senang dan mudah je nak patuhi syarat2 nya,,,
  • WAJIB ada blog. (Kenala ada,kalau x,camna nak join kn???)
  • Sesuai utk semua peringkat umur. (Xkira tua muda,boleh sertai sekali)
  • Xda istilah 'diktator' nak follow blog,fb owner segmen nie...
Step by step join segmen Kiera Rashid:
  • Buat entri simple berkenaan segmen Bloglist 2014 by Kiera Rashid.
  • Tulis tajuk 'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'
  •  Tempek BANNER di atas dalam entri korang .
  • Last,hantar link entri segmen nie kat blog Kiera.
Mudah je kan??? Semudah ABC,,,Tarikh tutup 21 Jan 2014

24 comments:

Siara Elina said...

selamat bersegmen and gudluck ! mana tau rezeki 2014 hehe

Cik Puan said...

selamat bersegmen izzah..

cik kiera said...

Assalamualaikum, Hai dear, Thanks sudi join SEGMEN kiera. Kiera amat menghargainya. Follow sini ya . Salam Ukhwah ^_^

psst : Goodluck ye, Ins sha ALLAH :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Izzah Norlizah said...

@cik kiera
W'slm Kiera. Ok,welcome :)
tQ sdi follow balik...
InsyaAllah,Aamiin :)

Izzah Norlizah said...

@AyuInsYiraH

Slm jg...tq sdi sggh. InsyaAllah,akn dtg m'yinggah jg nti :)

dilakhir said...

datang follow sini :)

cik kiera said...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Amirah Nuraisyah said...

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Dhiah said...

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

N-fiq :D said...

Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

dia nadia said...

datang dari segment yg sama and follow sini..
http://missnadia26.blogspot.com/2013/11/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) said...

assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

careno said...

Done follow... sorry lmbt buat kunjungan balas...

Wana Seoby said...

assalamualaikum, datang sini dari segmen kak kiera :) jemput join giveaway yang menarik !

January Giveaway by Vidolaa

Fist anniversary Giveaway

:)

Maya Omar said...

hai..salam perkenalan, maya datang dari segmen yg sama..done follow.. :)

NASZ said...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com