Fresh Entri Must Read

19 Jan 2014

Segmen : Ramaikan follower,Raikan Ukhuwah

Izzah Norlizah| 9:02 am| 24Comments|
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-segmen-ramaikan.html
(Click Banner)

Tadi da review pemilik segmen ne,sekarang masa untuk
join segmen yang dia buat ne pulak.Tengok tajuk da best.
Segmen Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah ini berlangsung
dari 7 Jan-7 Feb 2014...Syarat2 nya pun tak banyak.
Mudah je. InsyaAllah da hadiah dan review bagi blog terpilih...
Mari ramai2 beri sambutan yang menggalakkan...
Ukhuwah fillah,tanjung Mardhatillah...(^__^)

24 comments:

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Cik Puan said...

Selamat bersegmen izzah...cik dah join ne...hihihi

husna zahidi said...

selamat bersegmen!!

singgah dari blog abak.. =)

Norazilawati Ahmad said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen yang sama...salam ukhuwah

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Siara Elina said...

lama lagi nak tamat. hehe selamat bersegmen =)

Budu Bilis said...

singgah dari GA yang sama. Happy blogwalking... http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ummiaisys said...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
done follow :)

http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

dyla atsuya said...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

Nurul Hidayah said...

Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Datang ziarah dari segmen yang sama.

Aku Penghibur said...

Selamat bersegmen, all the best ^_^


Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Nurul Faiz said...

singgah dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

salam perkenalan..

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
wish you all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://husnazahidi.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

hye dari segmen yang sama,,,,,dah follow dah blog awak....jom singgah dan follow blog saya... =)

Salam ukhuwah dari saya...

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah said...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

cik sweety said...

salam perkenalan ;)

join sudah jugak ;)

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

salam ukhwah ye ^^,

done follow jugaa,,, hee

Pha Is said...

salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..