Fresh Entri Must Read

23 Aug 2013

Selamat Hari Raya 2013

Izzah Norlizah| 1:36 am| 0Comments|


Apa khabar rakan2 blogger semua???
Harap2 semua sihat walafiat sahaja...
Rasanya belum terlambat nak wish Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir dan Batin,,,Maafkan salah dan silap aku
sepanjang aku berkecimpung dalam dunia blogging nie,,,
Aku hanya insan biasa yang tak sempurna,,,
Tak pernah kering buat dosa dan tak pernah letih
mencuba untuk memperbaiki diri seadanya...

Dalam masih mood raya ne,mesti banyak hadir rumah2 terbuka kan???
Untunglah dapat jemputan makan free ne,,,
Dapat eratkan silaturahim dgn sanak saudara dan kengkawan
tapi masa makan tu hati2 tahu,,,
Jangan overdost nanti tak pasal2 kena cirit-birit cam aku,,,
Alamatnya jadi penghuni toilet setiap hari...
Tak tahan sakit perut dan tidur pun terganggu sebab
nak membuang je.Daa 3hari cam nie...
Pil Chi-Kit,Teh pekat dan minuman 100 plus semua da bantai.
Last2 hari nie baru pergi klinik.Doktor kata banyak makan makanan pedas.
Harap2 sakit nie tak lah berlarutan,,,

Ok lah tu je untuk hari ini,,,
Sedih tengok blog nie sebab da lama tak update.
Da tuan dia malas nak menaip,cenggini la jadinya.
Rakan2 blogger pun da takda datang menyinggah...
Yala,,,rumah xda penghuninya,camna nak singgah???
ketuk2 banyak kali pun xda respons :(
Next time,nanti nak upload gambar raya 2013.
Nak share kegembiraan ku yang pelbagai ragam masa first raya.
Chow dulu,,,jangan nakal2 semua.Assalamualaikum,,,
Dan selamat malam...

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

13 May 2013

1st Segmen by Cik Puan

Izzah Norlizah| 5:39 pm| 0Comments|
Lama bangat da tak update entry,,,Kesian ini blog.
Terbiar,,,mesti banyak sudah sawang2 menghiasi
blog aku nie.takpa,biarpun da lama ditinggalkan
tapi rajin jenguk2 blog kesayangan ku,,,
Huhuhuhue,,,update ne pun sebab mahu join 1st segmen
rakan blogger,iaitu cik Puan Azlyzah ne,,,so,nak support.
Sorry sebab tak dapat tag2 rakan blogger lain.
Kan da lama tak berkecimpung dalam dunia blogging ini
so sudah lupa dan tak tahu siapa aktif  atau tidak,,,
Syarat2 nya xsukar,,,Rakan2 yang sudi baca entri ne
sudi2 kan lah diri anda support segmen ne k,,,
(Ayat dan bahasa rasa cam tunggang-langgang da,,,Berterabur)






(Klik gambar2 di atas)

Nak tahu lebih lanjut,klik gambar2 di atas
dan anda akan terus terbang ke blog penganjur,,,
Selamat mencuba dan selamat bersegmen (^__^)

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

25 Apr 2013

Segmen: Hey ! blogger asal mana?

Izzah Norlizah| 11:39 am| 4Comments|
CLICK BANNER

Berlangsung dari 24-30 April
Saya blogger Sabahan...
Selamat berkenalan semua,,,(^__<)

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

14 Feb 2013

Segmen: Blog Review by 'DA'

Izzah Norlizah| 1:55 pm| 5Comments|
CLICK BANNER

Semua Blog akan direview,,,
Tarikh tutup : 22 feb 2013

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Segmen Doodle Princess by Aisyahazirah

Izzah Norlizah| 1:19 pm| 2Comments|
CLICK BANNER

Nama : Izzah Norlizah
No. Doodle : 4
Tarikh Lahir : 1 Disember 1986
Asal : Semporna , Sabah

Tarikh tutup akan dumumkan nanti,,,
Mangsa tag : Balqis Sarah & Miss Banu


Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Segmen : Paly Nak Bagi topup RM5

Izzah Norlizah| 3:48 am| 9Comments|
Click Banner

Menggunakan khidmat Random.Org untuk 3 blogger bertuah.
Tamat pada 16hb Februari 2013 @ 23:59
 So sempat lagi join ramai2,,,
Jom sama2 memeriahkan segmen ini,,,,

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Segmen Blogwalking dan Topup RM5

Izzah Norlizah| 3:34 am| 12Comments|
CLICK BANNER

Tamat Segmen : 19 Februari 2012 , 10:40 p:m

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Request : Saya Nak Doodle Alif Ismail V2.0

Izzah Norlizah| 3:03 am| 1Comments|
Click Banner

Saya mahu doodle dari Alif Ismail sebab doodle2
yang dibuat olehnya comel2 belaka
lebih2 lagi dekat area mata,,,
Harap2 doodle untuk saya comel juga
walaupun bagi free,,,Barang free siapa
taknak kan???kan???kan???
Warna mata doodle kalau boleh nak
warna kegemaran kita,iaitu warna hijau ^__<

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

13 Feb 2013

Saya Mahukan Header Dari Fiqa Nsz Macam

Izzah Norlizah| 4:25 pm| 5Comments|
Al-Hamdulillah terpilih sebagai pemenang dalam segmen
adik Fiqa NSZ sebelum ini yang pernah aku join,,,
Header yang aku nak ada ciri-ciri seperti berikut:

Tajuk : Kanvas Kehidupan Izzah
Tulisan: Lucida Calligraphy
Warna : Hijau

Tagline :
 (Hidup ini tak selalunya indah,,,
Tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan...)

Tulisan : Harrington
Warna : Pink

Picture
Kredit : Apit

Susun atur tu fiqa pandai2 la ya,,,^__^
Tak kisah janji kemas dan cantik k,,,

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Segmen Review Blog CNY by Balqis Sarah

Izzah Norlizah| 2:25 am| 2Comments|
( Click Banner )



Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

11 Feb 2013

Segmen Review Blog by Eiyka-R

Izzah Norlizah| 6:56 pm| 6Comments|
Klik banner

~ 10 blog akan direview dgn cabutan random.org
~ Pemenang akan diumumkan jam 12 tepat malam ini,,,
So cepat join sebelum jam 12 malam ini pada yang belum
men'join'kan diri lagi,,,(^__<)

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

8 Feb 2013

Segmen Bloglist dan Review Blog

Izzah Norlizah| 1:47 pm| 0Comments|
Click Banner di Atas

Tamat Segmen : 9 Februari 2013, 12 am

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Review Blog by Adam

Izzah Norlizah| 3:35 am| 1Comments|
Klik Banner di atas

Tarikh Tamat : 24 Februari 2013

First segmen anjuran adik Adam Faiz,,,
Semua peserta akan direview dan masuk bloglist dia,,,


Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

7 Feb 2013

Segmen : Jom Masuk Bloglist & Review Blog by Cik Aishah

Izzah Norlizah| 7:17 pm| 13Comments|
Tekan Banner di Atas

Tarikh Tamat : 22 Februarui 2013

First segmen dari cik Aishah,,,
Jom support ramai2 segmen rakan blogger kita ne ^__^


Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Puisi Sebuah Kenyataan

Izzah Norlizah| 4:01 pm| 0Comments|
✿‿✿ KENYATAAN ✿‿✿
◕ Perlu dihadapi,,, 
◕ Bukan dihindari,,, 

✿‿✿ KENYATAAN ✿‿✿
ღ Harus diteRimA dengan rEdhA, 
ღ Bukan secara paksa,,, 

✿‿✿ KENYATAAN ✿‿✿
❥ Mematangkan akal dan fikiran 
❥ Menyedarkan aku tentang kedewasaan 
❥ Mengajar erti kesabaran dan ketabahan 

✿‿✿ KENYATAAN ✿‿✿
✿ Akan ku telan 
✿ Walau pahit ku rasakan 
✿ Namun manis di pengakhiran 

✿‿✿ KENYATAAN ✿‿✿
☼ Adalah sebaik-baik teman 
☼ Dalam menghadapi liku-liku kehidupan 
☼ Berkawanlah dengan kenyataan,,, 


Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Segmen : Follow Me Follow U

Izzah Norlizah| 3:45 pm| 7Comments|

Nak join???Tekan Banner di atas

10 peserta terpantas akan direview..
2 peserta bertuah akan mendapat free header *pemilihan secara random org *
~ Header boleh request nak macam mana oleh 2 pemenang tersebut. 

Bermula 5 Februari hingga diberitahu kemudian,,,
Cepat2 join sementara tarikh tutup belum diumumkan,,,

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

Segmen Free Header by Fiqa Nsz

Izzah Norlizah| 3:29 pm| 2Comments|
Tekan Banner Di Atas

~ Saya mahu terpilih sebagai pemenang free header ne sebab
header yang dibuat ole fiqa comel2 & colourful,,,Suka tengok.
~ Mangsa tag rakan bloggger senegeri, Cik Puan Azlyiejah

Tarikh Tutup : 24 Februari 2013

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

4 Feb 2013

Segmen Naikkan Trafik Blog Sampai Booomm

Izzah Norlizah| 1:43 pm| 1Comments|
Tekan Banner Di Atas,,,
Jom Naikkan Trafik Blog Sampai Booomm!!!

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

2 Feb 2013

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Izzah Norlizah| 5:51 pm| 3Comments|
Tekan Banner Di Atas

Tamat : 9pm Ne


Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

16 Jan 2013

Segmen Top Up by Blogger Emas Putih

Izzah Norlizah| 8:23 pm| 23Comments|

Hadiah :
Top up 5x10 blogger yang bertuah
(Jika melebihi 200 peserta, topup akan bertambah kepada 20 X RM5Top Up)

Tarikh Tamat : 30 hb Januari 2013 , Rabu Jam 11.59 Malam

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

14 Jan 2013

Segmen Aku Nak Blogwalking N Follow Blog Korang

Izzah Norlizah| 2:51 am| 12Comments|

Macam biasa kalau nak join,tekan banner di atas,,,
Terus ke blog penganjur,cik Eyla...
Wajib follow semua peserta so pada blogger2
yang tak henti2 nak kejar dan tambah follower 2,
ringan2 kan lah diri anda join segmen ne,,,^__~

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

12 Jan 2013

Saya Nak Doodle by Zakie11

Izzah Norlizah| 5:29 pm| 2Comments|
(Tekan Banner Di Atas)

NAMA: Izzah

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...