Fresh Entri Must Read

23 Aug 2013

Selamat Hari Raya 2013

Izzah Norlizah| 1:36 am| 0Comments|


Apa khabar rakan2 blogger semua???
Harap2 semua sihat walafiat sahaja...
Rasanya belum terlambat nak wish Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir dan Batin,,,Maafkan salah dan silap aku
sepanjang aku berkecimpung dalam dunia blogging nie,,,
Aku hanya insan biasa yang tak sempurna,,,
Tak pernah kering buat dosa dan tak pernah letih
mencuba untuk memperbaiki diri seadanya...

Dalam masih mood raya ne,mesti banyak hadir rumah2 terbuka kan???
Untunglah dapat jemputan makan free ne,,,
Dapat eratkan silaturahim dgn sanak saudara dan kengkawan
tapi masa makan tu hati2 tahu,,,
Jangan overdost nanti tak pasal2 kena cirit-birit cam aku,,,
Alamatnya jadi penghuni toilet setiap hari...
Tak tahan sakit perut dan tidur pun terganggu sebab
nak membuang je.Daa 3hari cam nie...
Pil Chi-Kit,Teh pekat dan minuman 100 plus semua da bantai.
Last2 hari nie baru pergi klinik.Doktor kata banyak makan makanan pedas.
Harap2 sakit nie tak lah berlarutan,,,

Ok lah tu je untuk hari ini,,,
Sedih tengok blog nie sebab da lama tak update.
Da tuan dia malas nak menaip,cenggini la jadinya.
Rakan2 blogger pun da takda datang menyinggah...
Yala,,,rumah xda penghuninya,camna nak singgah???
ketuk2 banyak kali pun xda respons :(
Next time,nanti nak upload gambar raya 2013.
Nak share kegembiraan ku yang pelbagai ragam masa first raya.
Chow dulu,,,jangan nakal2 semua.Assalamualaikum,,,
Dan selamat malam...

No comments: