Fresh Entri Must Read

12 Jan 2014

Segmen Jalan-jalan Cari Kawan

Izzah Norlizah| 7:49 pm| 19Comments|
Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari 12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

19 comments:

Siara Elina said...

selamat bersegmen =)

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Cik Puan said...

Selamat bersegman izzah...lama nya tak update entry kan..kemana menghilang??

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Dhiah said...

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

Izzah Norlizah said...

@Budu Bilis

3ma ksh daun keladi,da masa sggh lagi :)

Izzah Norlizah said...

@Cik Puan
Xhlng ke mna deae,msh d sbh,m'sia lg cuma fktr2 t'tntu,,,Ingtkn xda yg m'cri..

Free Just 4 U said...

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Nur Shafiq said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

unsecretostory said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama. Jemput datang site kita pulak ehh :) http://unsecretostories.blogspot.com/

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

sha dhira said...

Salam. Shad datang sini dari segmen sama.. Follow sini #576
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

HAJAR said...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman said...

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

NASZ said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com