Fresh Entri Must Read

19 Jan 2014

Review Follower #555

Izzah Norlizah| 8:42 am| 12Comments|

Dulu pernah ada niat nak review follower aku tapi tunggu angka follower
mencecah 500 orang ke atas dan al-Hamdulillah da sampai ke tahap yang diharapkan pun...
Follower ini bertuah kerana orang pertama yang aku review
sepanjang aku bergelar blogger dalam dunia blogging ini,,,(^__^)
Follower aku yang ke-555 memperkenalkan teng...teng...teng.

http://lorong-cinta.blogspot.com/


Pemilik blog Lorong Cinta ini dinamakan Abdullah bin Abdul Kadir
atau nama femesnya Abak dilahirkan pada 22 Ogos 1993
dan berasal dari negeri Kelantan. Bakal guru ini masih menuntut di IPG
Kampus Pendidikan Islam yang aku tak tahu lokasi sebenarnya di mana...^__^
Hamba Allah yang mempunyai senyuman manis yang bisa mengoyahkan 
mana2 hati wanita ini merupakan anak kedua dari 7 orang adik-beradik.
Mempunyai blog yang simple dan jika dilihat pada entri-entrinya
rajin bebenor join pelbagai segmen yang diadakan oleh rakan2 blogger.

Aku pernah terlihat dan terbaca entah di blog mana sebab da lupa satu segmen 
yang baca tajuknya pun menarik minat dan menawan hati ku untuk mengikutinya
tapi aku ingat da tutup rupa-rupanya hingga 2 Februari segmen tersebut berlangsung.
Paling tak sangkanya, Abak adalah pemilik segmen itu.
Al-Hamdulillah,agaknya Allah mempertemukan kami...(^__^)
Kejap lagi nak join segmen tu ya...
Pada yang ingin berkenalan dengan lebih lanjut dengannya,
bolehlah ke blog beliau. Kalau korang nak tahu,dia ne masih single lagi.
So,terjah jangan tak terjah blog si Pendamba Cinta Penuh Mahabbah...

12 comments:

Abak Lorong Cinta said...

Subhanallah.. terkejut dan terharu Abak... terima kasih banyak2 sebab sudi review blog Abak...lengkap mmpkenalkan Abak lagi..sob2...

Akhir2 ni memang abak banyak join sgmen..sbb abak ada anjur sgmen.. hahaha.. kna la sling2 support... seblum ni xpon..haha..

IPG KPI/ Maktab pguruan tu di bangi,selangor..huhu..

tq jga sbb join sgmen..


In Shaa Allah..
Jazakillah..

Cik Puan said...

yaeee...untung abak...ne salah satu blog yg wajib cik terjah ne...hiih

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam kenal.. kunjungan dari blog lorong cinta abak.. singgah dan follow di sini.. :D

Cik Misstree said...

As-Salam;

Abak di Institut Pendidikan Guru (IPG) Kampus Pendidikan Islam di Bangi, Selangor.

Izzah Norlizah said...

@Abak Lorong Cinta

Sma2 Abak..mmg Abak b'tuah pn direview.Rezeki Abak... :)
Ow...kt Bangi upanya.Mf la,sy xtaw tmpt 2 kt mna

Izzah Norlizah said...

@Cik Puan
Yaka cik???so da lma la cik follow blog Abak ne..wjib terjah cik,jgn xterjah ok??? :)

Izzah Norlizah said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil)

Slm knl jg...3ma ksh sdi sggh.Xpa,kjp lg sy terjah blog awk & follow balik ya

Izzah Norlizah said...

@Cik Misstree

As-slm jg,,,tengs 4 de info.bru taw :)

Siara Elina said...

dah lama kenal blogger abak.. tapi tak pasti dia kenal saya ke tak hahahaha bagi saya dia nie ikhlas dalam berblogging. entry2 pun menarik dan bermanfaat =) tak rugi akak review dia =)

Hafiza AizZawa said...

Abak nie mmg Fiza ingat sbb nama pelik.. hehe