Fresh Entri Must Read

30 Jan 2014

Review Follower #600

Izzah Norlizah| 7:35 am| 10Comments|
Entri sebelum ini,aku ada review follower yang ke-555
yang jatuh kepada Abak...Dalam 1 minggu lebih sahaja
kini follower aku sudah mencapai 604 orang.
Terima kasih kepada korang yang sudi follow blog aku yang tak
seberapa ini.Yang lagi banyak merapu entah apa2...(^__^)


Follower aku yang ke-600 yang akan aku review sekarang
adalah memperkenalkan...


Pemilik blog AnnaSecretLife ne lebih suka dipanggil Anna sahaja.
Berusia 20 tahun dan merupakan bloggers Sabahan yang berbangsa Dusun.
Orang Dusun ne terkenal di Sabah sebab perempuan2 nya
cantik2 dan putih melepak kulitnya.Hehehehehe...
Setakat ne Anna ada 78 follower dan aku ingatkan dia ne baru
dalam berblog rupanya mula berblogging sejak tahun 2012 lagi.

Dalam blognya,dia mengabadikan kisah hidupnya.
Ada satu pages khas yang ditulisnya sebagai "DIARI".
Nak kenal lebih rapat tentang dirinya kenalah click sana
tapi ada entrinya semua menggunakan bahasa Inggeris.
So siapa yang kurang faham bahasa Inggeris ne kena buka
Google Translate juga ya.Hihihihi...


Blognya yang berlatarkan warna hitam dan ada kelip2 putih
membuatkan kita seperti di angkasa raya...
Nampak simple dan kemas susunan blognya.
Rasa tenang di sana bertemankan muzik Sentimental
Rivers flow in you...Entri2 nya lebih banyak berkaitan pasal Islam.
Di mana2,bila2 masa dan siapa2 pun tak lari dari pernah
rasa stress kan???Anna ne ada tulis entri berkenaan
Cara mengatasi stress mengikut pandangan Islam...
So korang yang rasa stress 2 bolehla gunapakai
tips2 yang dia kongsikan itu...

Sebelum menamatkan entri kali ne,
marilah kita pakat ramai2 terjah dan follow blog Anna ne
pada siapa2 yang belum follow lagi 2.
InsyaAllah...banyak ilmu pengetahuan yang boleh kita cedok di sana.
So,jom berkenal-kenalan dengan lebih rapat dengan dia ok...(^__^)

10 comments:

Abak Lorong Cinta said...

Wah....paginya review.. In Shaa Allah..nanti abk terjah blog Anna... pndai akak review..hehehehe..nice...
^_________________________^

Izzah Norlizah said...

@Abak Lorong Cinta

Hahaha yaka Abak???Tengs dear ^__^

Terjah jgn xterjah ya

Norhasniza Khalid said...

wah.. slot review ye, mama terjah...

mama follow sini juga ye.. cantik blog..

Izzah Norlizah said...

@Norhasniza Khalid

Tengs Mama ^__^
Blog Mama pn pa krngnya,nice :)

izan mama mia said...

tahniah pada beliau...tahniah juga dah bertambah folower

cik kiera said...

Tahniahh :)
Review ni best,, kita boleh ajak orang yang datang ke blog kite untuk terjah blog yang kita review. Alangkah best ya kalau ada yang review kiera. Muahaha :P

Cik Puan said...

inshaAllah..nanti cik terjah...tambah kenalan dulu kan kak izzah..

unsecretostory said...

Nak terjah laaa. Cam comel jeaa ^^

Siara Elina said...

amboi, banyak dah followers ye hheheheheehhe tahniah =) semoga ia menjadi pembakar semangat utk terus berblogging =)