Fresh Entri Must Read

24 Oct 2012

Selamat Hari Raya Aidil Adha 2012

Izzah Norlizah| 1:25 am| 10Comments|
 
Tengok tajuk mesti korang da tahu kan???
Tak ke rasa awal sangat???Cam tak sabar2 pulak.
Selalu orang ucap sehari sebelum raya tiba,,,
 Tapi aku n awal sikit(sikit je,tak banyak)...

Saje je nak ucap awal sebab takut tak sempat,,,
Esok petang da bertolak pergi bandar Tawau,,,
Khamis baru balik kampung,Semporna,,,
Kalau da kat kampung memang tak online punya,,,
Korang pun mesti cam 2 kan???

Ok lah,tak nak panjang2 kan cerita,,,
Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha ya
kepada semua kawan2 blogger a.k.a follower aku,,,
Moga raya kali ini lebih bermakna buat kita semua.
Bagi aku,memang raya korban tahun ne amat bermakna,,,
Sebabnya baru first time sambut kat kampung,,,
Selalu tak balik,stay kat rumah je dan
beraya kat rumah jiran2 dan kawan2,,,

Bagi yang ada ahli keluarga tersayang di tanah suci Makkah,
jangan sedih2 tau,,,Mereka menyahut seruan Ilahi,,,
Bila mereka da balik,sambut dengan senyuman kegembiraan...
Tu je,,,Walaupun aku takda,rajin2 la singgah 
dan lawat blog aku ne,,,Nanti aku terjah balik,,,
Tak kiralah lambat atau cepat,,,

10 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

salam aidil adha..hehe awal sgt ke wish? :p [link blog saya]

MAZLIZA ABD RAZAK said...

salam aidiladha...(",)
pejam celik pejam celik tinggal esok ja kan, pastu jumaat raya...

Izzah Norlizah said...

@MéuzAngelo™ XXIII

Rasa2 nya awl kot,,,Hehehehe.xda lg yg tls entri sal ne ^^

Izzah Norlizah said...

@MAZLIZA ABD RAZAK

A'ah,xsdr smkin cpt msa b'lalu,,,slm Aidil Adha jg

Dikbi Kamaruddin said...

Selamat Hari Raya AidilAdha... Esok sy balik kpg...yeay

mselim3 said...

Assalammualaikum...dikesempatan ini saya pun minta maaf juga andai ada salah dah silap saya sepanjang visit sini.....

daripada mselim3

pls: kalu ada jarum yg patah jgn simpan dalam hati..kalu ada silap dan salah maafkan saya setulus hati.....

Izzah Norlizah said...

@mselim3

Awk xda slh pn dgn sy,,,^^
ok,,,,

❤ Engku Adlina ❤ said...

Yang nak raya dahh!! :DD Jom join tisya nak? http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/1st-segmen-by-tisya-jom-bertukar-doodle.html & follow u