Fresh Entri Must Read

29 Oct 2012

Segmen : Jom Tingkatkan Follower Twitter Sampai Lebam

Izzah Norlizah| 5:18 pm| 8Comments|
Memandangkan aku memang ada niat nak tambahkan
follower aku dalam Twitter jadi segmen ne tak boleh
lepaskan,,,Kena join juga,,,Harap2 follower aku
dalam Twitter bertambah,,,Selalu orang wat follower
dalam blog je kan???Ne kali lain dari yang lain,,,

Click Banner Di Atas

Follower aku dalam Twitter setakat ne
33 orang je,,,Harap2 berubahlah angka 2,,,
Tarikh tutup akan diumumkan nanti ok,,,
Law nak follow butang ada kat kotak follower aku 2
Law nak like fanpages aku sekali pun tak pa,,,:p
Sebelum terlupa segmen ne anjuran Sa Michaisi,,,
Sebelum ne aku pernah join segmen beliau
dan tidak mengecewakan sebab follower aku
bertambah-tambah,,,Jasanya tetap dikenang :)
Dan harap2 segmen ne akan dapat sambutan,,,

Suka dengan penganjur segmen ne sebab beliau
akan follow & blogwalking semua peserta,,,

8 comments:

ayut said...

tmbh jgn tak tmbah...slmt bersegmen! :)

Wana Owen said...

dah follow twitter n blog awak.

=)

http://wanaowen.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-twitter-sampai.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

Aah kan...
nak join tapi cik xda twitter...hihihihhh..malas nak reg benda tu :DD

miz ruha said...

selamat bersegmen... moga2 jumlah follower twitter makin bertambah...

singgah dari blog review nabila biela... ^_^

ayut said...

wah..tmbh kat twitter pulak..hihihi..slmt bersegmen :)

hainom OKje said...

Usaha tangga kejayaan kan izah....

therosputih said...

jemput join giveaway saya
http://therosputih.blogspot.com/2012/10/special-giveaway-by-therosputih.html

Dunia Wilma said...

Selamat bersegmen :-)