Fresh Entri Must Read

15 Oct 2012

Segmen : Bersama Warna Kegemaranku

Izzah Norlizah| 4:13 am| 8Comments|

Masa wat aktiviti blogwalking tadi,
terjumpa blog kawan blogger seorang ne,,,
Dia join satu segmen dari blogger lain,,,
Cam best je so nak join la,,,^^
Tertarik dengan tajuk segmen 2,,,
Wah,ramai juga join,,,Tapi takpa,
sempat lagi rasanya nak join,,,

(click banner di atas untuk join)

Segmen ne dianjurkan oleh Chot91,,,
Wajib follow blog dia bagi yang lum follow lagi,,,
Hadiah2 nya pun boleh tahan wooo,,,

Tengok blog aku pun,korang mesti da tahu
apa warna kegemaran aku,,,
Ya,betul.Hijau,,,Tepuk tangan sendiri sebab
berjaya menjawab dengan cepat dan tepat^^
Aku minat warna hijau ne sejak di tingkatan 1,,,
Masih ingat lagi tahun 2000 masa 2,,,
Ada pertandingan rumah2 sukan,,,
Ada rumah hijau,biru,kuning dan rumah merah,,,
Aku dapat rumah sukan hijau,,,
Pemilihan dibuat secara random,,,
Bermula dari situ sampai sekarang minat giler
dengan warna hijau,,,Fanatik sangat,,,

Minat warna hijau ne semakin mekar,subur dan mendalam
dalam jiwa dan sanubariku setelah aku mendapat tahu
hijau ne adalah warna kegemaran Nabi kesayangan
seluruh umat Islam,iaitu Nabi Muhammad S.A.W^^
Suka2...Terlebih suka apabila di syurga juga
ada warna hijau,,,Huhuhuhuhue,,,
Superbestkan???Itulah kelebihan warna kegemaran ku
yang ku minati dari dulu hingga kini,,,^^

Seperti yang kita sedia maklum,alam di sekililing
rata2 warna hijau kan???Setuju angkat kaki ok,,,
Especially tumbuh-tumbuhan dan lautan pun
ada yang berwarna hijau,,,
Bercakap sal warna hijau ne,takkan habis punya,,,^^
Takut nanti aku jadi gila pulak,,,
Bukan sebab gila meroyan ke apa tapi gila hijau,,,
Untuk membuktikan kegilaanku terhadap si hijau ne,
aku tunjukkan barang2 peribadi ku yang diwarnai 
oleh hijau,,,huhuhuhuhue,,,Layan ok,,,

8 comments:

zizie said...

waa.. zizie xdela minat sangat kaler hijau... tp, laptop zizie kaler urban green.. suka gila warna tu sebab nampak damai.. hehehe...

Izzah Norlizah said...

@zizie

Yaka???wana ijau mmg m'damaikn jiwa,,,sy xblh nmpk brg sket wana ijau^^smpi 1thp nak bli brg pn suma nk ijau,,Hahahahaha

Mia Liana said...

selamat bersegmen ya izzah...

hnahdy said...

hidup hajiu. :)

Santan Manis said...

Alaa...baru ingat nak join tadi..click banner tu segmen dah tamat laa IZzah. Sodeh ni :'). thanks ye sbb sudi tag SM. :). Semoga dipilih sebagai pemenang nnt :)

Izzah Norlizah said...

@hnahdy

ya,idop hijau selama-lamanya^^

Izzah Norlizah said...

@Santan Manis

Trkh ttpnya xpsti lg,,,law SM mta p'anjurnya lnjutkn trkh msh blh,,,