Fresh Entri Must Read

14 Oct 2012

Segmen : My Blog Simple and Awesome

Izzah Norlizah| 3:01 pm| 4Comments|

Entri sebelum ini aku da cuba2 tulis cerpen pertama aku.
Da juga la yang komen best,menarik dan terbaek,,,
Terima kasih ya atas pujian korang semua,,,^^
Suka dan hepy kowang puji cam 2,,,
First time cuba2 wat cerpen 2.Rasa cam banyak
kekurangan di situ sana,,,
Ke dowang nak ambil hati aku je???^^
Tak baik taw ragui keikhlasan orang,,,
Kan,,,kan,,,kan???

Ok la,aku nak umumkan kepada korang semua,
Sekarang ne aku nak join segmen baru,,,
Segmen My blog Simple and Awesome,,,
Blog aku memang simple pun tapi awesome 2
tak tahulah,,,Korang nilailah sendiri ya^^

Syarat2 nak join simple je,,,
  • Follow blog itu dan ini (Done)
  • Yang da Twitter,follow sekali sana dan sini (Done)
  •  Follow blog suma peserta
Simple je kan???Sambil join segmen,
dapatlah tambah follower berribbon-ribbon(InsyaAllah)
Untuk keterangan lebih lanjut&nak join segmen ne,
click je banner kat bawah ne,,,

4 comments:

Nur Sabrina said...

terimakasih join :)

Cik H.A.C.K.S said...

selamat bersegmen..
saya p0wn j0in jgk~
http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-my-blog-simple-and-awesome.html

Aqilah Rezali said...

Saya pun join juga. Tolong sokong yaa. :)
Done follow you. ^^

http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-2-my-blog-simple-and-awesome.html

priyadarshini said...

Datang dari segmen yang sama.. Done follow you.. :D

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/10/segmenmy-blog-simple-and-awesome.html