Fresh Entri Must Read

22 Oct 2012

Segmen : 8 Things About Me

Izzah Norlizah| 4:22 pm| 5Comments|
Petang2 ne sambil pekena kopi kaw-kaw
ditemani kipas angin yang sentiasa mendinginkan,
rasa syok pulak tulis entri ini,,,
Selama ne tertunggu-tunggu segmen yang kena di hati
dan Al-Hamdulillah hari ne  jumpa,,,
Pa lagi tanpa buang masa aku join,,,^^
Syarat2 yang diberi pun tak ketat dan sangat simple,,,


Kali ini anjuran  Encik Misai
Kalau nak join,tekan banner di atas dan 
anda akan terus pergi blog penganjur,,,
Kini tibalah masa nak isi form2 di bawah,,,


8 THINGS ABOUT ME
--->Asal daripada Semporna,Sabah
--->Anak pertama dari 5 orang adik-beradik
--->Minat giler dengan warna hijau
--->Seorang yang simple dan pemalu dalam segala hal
--->Kini berusaha menurunkan berat badan
--->Selalu jadi burung hantu@kelawar
--->Suka senyum dan buat lawak
--->Keras kepala dan tak mahu mengalah

7 HOBBIES
~Suka membaca pelbagai bahan bacaan
~Blogging,facebooking dan twittering
~Bermain badminton
~Mengkhayal dan berangan-angan kosong
~Tonton Tv bersama keluarga di rumah
~Jalan2 melihat pemandangan ciptaan Allah
~Berbasikal

6 THINGS I HATE
*Talam dua muka
*Khianat terhadap orang yang mempercayai kita
*Orang yang tinggi egonya
*Pentingkan diri sendiri
*Bilik dan rumah bersepah
*Asap rokok

5 SONG I LIKE
--->Lagu2 Maher Zain
--->Lagu2 Nasyid Artis Tempatan
--->Kau Yang Terindah(Alyah)
--->Titanic Soundtrack(Celine Dion)
--->Lydia(Q-Face)


4 FAVOURITE FILM/DRAMA/MUSICAL/SERIES
~Mohabbatein (Hindi)
~Ayat-ayat Cinta(Indonesia)
~Madagascar : Escape to Afrika(Cartoon)
~The Princess Man(Korea)

3 FAVOURITE FOOD
*Semua yang pedas2
*Sup ayam,ikan dan sayur
*Bubur Jagung

2 WISHES
--->Menjejakkan kaki ke Mekah
--->Membela seekor kucing

1 QUOTES
",,,Berani Berkorban dan berubah,,,
Kejayaan Adalah Ganjarannya,,,"

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

5 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Wahhhhhh...segmen pasal diri kita ek...macam best lah..mau join jugak nt..tunggu free..

Soul Lee Hin said...

hye cik izzah! terima kasih sbb sudi join segmen saya. seronok bila segmen ni berkenan di hati izzah.. hehehe btw, segmen ni terpaksa ditamatkan sehingga esok kerana ada komitmen lain..so sorry :[

MRS Rongoks said...

dari segmen yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-8-things-about-me.html

AyuInsYiraH said...

assalam ayu datang dari segmen yang sama...heehhe...jom join segmen ayu pulak...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html