Fresh Entri Must Read

17 Oct 2012

Bertukar Arah

Izzah Norlizah| 11:49 am| 4Comments|
Aku tak tahu kenapa shoutbox tak boleh berfungsi da,,,
Da beberapa hari cam 2,,,
Susah pelawat nak jerit2 bila nak singgah
ke blog aku,,,So atas keprihatian aku kepada mereka2,
aku da bertukar arah ke cbox...
Selingkuh habis da kat shoutbox^^

Dulu aku tak suka cbox ne,,,
Law nak tulis mesej,mesti error banyak kali,,,
Bila terhantar,bukan 1 mesej je tapi 3-4 mesej,,,
Kata error,,,selalu cam ne law nak
tinggalkan jejak kat kawan2 blogger
yang menggunakan service cbox ne,,,
Shoutbox sekali je refresh terus bagus,,,
2 yang suka 2,,,

Setelah berjam-jam pilih background
dan setting saiz nya ikut saiz background,,,
akhirnya siap juga,,,
Tadaa,,,

Sumber: Cik Nina

So pas ne sapa yang bertandang ke blog aku 2,
da boleh jerit2 seperti biasa,,,
Selamat menjerit2 ya,,,^^
Lagi satu,link iklan takkan sekali-kali dilayan,,,
Law nak aku klik,inform je,,,
Tak payah guna taktik kotor,,,

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

4 comments:

piko ija said...

hihi..piko pn wt cbox bru...

Aimi Syahirah said...

Salam. Saya ada tag anda untuk segmen ini.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-bersama-merapu.html Huhu saya dah lama tak letak chatbox. Byk gangguan dari stalker.^^

Izzah Norlizah said...

@Aimi Syahirah

tq ats tagnya ya,,,la yaka???ptotla xda tmpt nk jerit2 law g blog cik Misya^^