Fresh Entri Must Read

20 Oct 2012

Dapat Header dan Banner Free

Izzah Norlizah| 6:22 pm| 12Comments|
Sungguh gembira hati ku di kala ini
sebab aku dapat apa yang aku idam2 kan,,,
Buat pertama kalinya aku dapat barang blog
secara percuma dari dua blogger
yang berhati mulia dan baik hati ne,,,

Paling aku tak sangka adalah
dua2 blogger tersebut masih berumur 12 tahun
dan bekas mangsa UPSR tahun ne,,,
Memang tabiklah sebab aku ne umo da 26tahun
masih tak reti wat header dan banner sendiri,,,
Kuikuikuikuikui,,,

Tak rugi join segmen Header free by Nana
tempoh hari sebab dapat header free
dr tuan punya segmen tersebut,,,
Sangat2 berpuas hati sebab header nya memang
menepati citarasa ku,,,Cantik tak
header baru aku ne???^^


Header ne dapat semalam dan hari ne pulak
dapat barang blog percuma kedua,,,
Yang ne dapat dari adik Hadifah,,,
Dia ada wat entri pada sapa yang nak banner free,,,
Aku cuba2 je dan Al-Hamdulillah,dpt,,,


Lawa tak banner ne???Kalau korang perasan
doodle yang aku pilih adalah sama,,,
Doodle 2 buatan Mama Rina yang kreatif dan inovatif.
Kalau beliau wat doodle semua cantik2 dan lawa2,,,
Korang mesti kenal beliau kan???
Dia pun cam aku,asal daripada Sabah,,,

Jutaan terima kasih diucapkan kepada kedua2
blogger tersebut,,,Memang sangat suka
dan berpuas hati dengan design mereka,,,
Akak doakan semoga adik berdua lulus cemerlang
dalam UPSR ya,,,Kalau boleh,dapat 5A^^

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...

12 comments:

D i n said...

wah tahniah :)

Arina Shamsul said...

ok dear :) saya halalkan penggunan doodle tu :)

mmg freebies pun :)

sabah dimana kamu dear ?

Fendy said...

wahh...bestnyerr

Izzah Norlizah said...

@Arina Shamsul

tq mama Arina,,,Sabah di Tawau

jaakechik said...

untung lar dpt header baru. free lak tu..hehe. makin comel blog!

cik azLyzah⊙.☉ said...

Best nya dapat header + banner..jelous =.=

Izzah Norlizah said...

@jaakechik

makin comel ke???hehehe,,,tocheh

Nurfara Hani said...

tahniah dapat header..