Fresh Entri Must Read

14 Feb 2014

Jutaan Terima Kasih Kepada

Izzah Norlizah| 1:53 pm| 15Comments|

Salam Jumaat semua...Semoga kita sihat walafiat hendaknya
di bawah lembahyung rahmat Allah...Al-Hamdulillah,
kita masih diberi peluang untuk menghirup udara segar
di muka bumi ini pada hari ini...

Entri ini ditaip dengan kadar yang segeraaa...
Nak mengejar masa. Petang ne nak pergi bandar Tawau.
Begitu pantas masa berlalu budak2 U akan kembali kepada
kehidupan mereka sebagai pelajar,macam 2 jugalah adik aku
yang tak lama lagi akan memulakan semester dua di UMS,Kota Kinabalu.
Lepas ne mesti jarang da blogwalking,mengomen dan membaca entri2 korang.
Rindulah dengan semua 2 nanti...Tapi apa boleh buattt...
Taik kambing bulattt...(^__^)


Entri ni ditulis untuk menghargai top pengomen Izzah Punya Story.
Siapa 2???Jika korang tengok kat widget Cute Commentator aku 2,
korang tahulah siapa yang aku maksudkan.Mungkin korang
yang membaca entri ini adalah seorang daripada nama2 di atas...(^__^)

Penggangur terhebaddd dekad ini macam aku ne,
tak mampu nak beri penghargaan berupa wang ringgit atau harta benda
sebagai balasan atas keprihatinan korang semua yang korang da curahkan
atas blog aku ni cuma mampu aku ucapkan 
jutaan terima kasih kepada korang semua.
Tak terbalas jasa korang tahu,hanya Allah saja mampu membalasnya...

Ingatkan nak review satu2 tapi tak sempattt dan tak cukup masa.
InsyaAllah...dalam entri seterusnya.Bila 2???Entah,aku pun tak tahu.
Yang aku tahu aku akan buat juga 1 hari nanti...
Lepas ne aku akan jaranglah blogwalking dan update blog
tapi takpa aku akan cari dan jejak korang satu2 
so jangan lari jauh2 dari aku ya???
Sayanggg korang ketat2 semua.Taknak lepas korang lagi...

Tanpa buang masa di hari penghulu segala hari ne yakni hari Jumaat,
jom kita ambil berkat blogwalking dan terjah satu-persatu Cute Commentator
aku yang dulu hingga kini tak henti2 menyerikan dan menghangatkan suasana
blog Izzah Punya Story...Cik Puan Azlyiejah yang baik, Abak yang manis,
Siara yang comel ,Aten yang molek ,cik Kiera yang peramah dan IM yang
sportinggg habizzz...Aku berani jaminnn,tak rugi berkawan dengan mereka.
Mereka semua baik2 belaka!!!Kalau korang da kenal mereka,mesti
korang setuju juga dengan cakap aku ne kan???
Bukan hanya pujian palsu semata-mata tapi pujian ikhlas yang
memang patut diberikan kepada mereka...(^__^)

15 comments:

nabila biela said...

jelesnye!! kena komen byk2 ni..hehe

Anizz Annisa said...

jage diri baek2.. xbest akak xde blogwalking lg kn..huhu...

Siara Elina said...

yeayyyy nama kita adaaa hehe =)

syazrah tarmin said...

waaaa.... syaz belom tersenarai agy ni kak zahhhhh... hihihi.. kak zahh.. asal shout error.???

Cik Puan said...

ok....cukup kak..kembang kecup sudah hidung ne...hahahaa

cik kiera said...

Wahh best yaa kena review... Alhamdulillah... Terima Kasihh ^____^ ... Kiera no 6 ... Semoga blog kita akan lebih maju suatu hari nanti. Insha ALLAH :D

Razi ten said...

Aww didn't make it through the list :P
I tried to put a widget like this, but seems like google+ comment are not really counted for it :/

Cik Puan said...

oooo...kak..nda dapat berentry sebab adik kakak balik ums sudah..alah nda pa bah kak..pakai hp pun boleh bah tu..

Nurul Hidayah said...

Wahhh... tahniah untuk nama yg listed tu.. terbaik la korang :)

Abak Lorong Cinta said...

Hehehehe...terima kasih kak!! xpe kak.. Abak kenal akak pun satu nikmat dalam blogger ni..hehe..
keep it up!! ukhuwah kita trus tguh.... In Shaa Allah..

Hafiza AizZawa said...

tahniah pd yg tersenarai..Fiza pun br je nk kenal2 izzah...

Norhasniza Khalid said...

mama betul-betul sibuk dengan jadual seharian.. tak sempat blogwalking..

Nazrie Abdul Karim said...

ni rasa cam nak komen banyak2 nih..hihihi

Wanyob said...

Maka selepas nie perlumbaan untuk mengomen paling banyak akan bermula.