Fresh Entri Must Read

20 Jul 2012

*My First Header*

Izzah Norlizah| 6:56 pm| 1Comments|
Pa khabar kowang semua???sudah bersedia sambut Ramadhan esok???
Rasa lain dari yang lain pulak Ramadhan tahun nie berbanding tahun2 lepas.
Tak taw nape.,Hope puasa tahun nie dapat puasa penuh
(impossible 4 gurlz),,,hikhikhik,,,

Wat pertama kalinya dalam idop aku(bersejarah la kononnya)aku cipta sendiri
header blog aku menggunakan software 'Paint" je,,,
Sebab nampak senang kan berbanding aplikasi2 lain seperti 
Photoshop,Photoscape&microsoft excel(nie first time dengar ne),,,
Tengok hasil tangan aku nie,,,


Kelakar kan???cam lukisan budak2 tadika gamaknya.hahahahaha,,,
Dlm 3 hari je rasanya aku letak dalam blog aku pas tue semalam(19.7.2012),
aku da remove sebab malu dengan member2 yang sudi hinggap
kat blog aku yang tak seberapa ini(merendah diri la pulak),,,

Lagipun aku tak pandai lagi buang kotak segi empat kat atas tu.Blog orang
lain cantik je header dowang aku nampak,,,
Nanti la aku cari kat Mr.Google cara2 nak remove segi 4
tue.Sekarang malas nak cari sebab internet connection
'ciput' nak mampos.
Rasa cam nak belasah je tapi apakan daya
Sabar je lah selagi termampu,,,

Sekarang nak belajar wat doodle yang chomel2 plak,,,
Kat Lappy nie aku da software Paint je.Ramai member
pakai Paint SAI.Tu maknanya nak didownload la lagi 2.Alahai,
tunggu cukup bulan bayar berukband nie baru aku download.
Of couz la tengah malam jadi pilihan masa yang sesuai
nak download sebarang file ne,,,^__^

Nanti da siap wat doodle,aku update blog lagi ya.Rajin2 la
blogwalking dalam blog aku.Kan itu aktiviti yang sihat
lagi menyihatkan.Ya tak???Tinggalkan komen
'sekaki' k,,,Nak berambus dulu.Ada 
keja sikit.Babye,,,T__T





1 comment:

D i n said...

wah pakai paint je? err pakai paint bg din susah! you are legend :D