Fresh Entri Must Read

16 Jul 2012

Kod Warna HTML

Izzah Norlizah| 3:32 am| 1Comments|
   Mesti kowang da tidur kan sekarang ni???Takpa,teruskan mimpi indah kowang tu.Esok bila mata da celik,meh sini aku nak ajak kowang semua ramai2 tengok kod HTML nie.Sangat2 penting utk *mewarna-warnikan* blog kesayangan kita,,,^__^.Ni pun aku ciplak kat Sini,,,



  

Macam2 jenis warna kan???*Colourful getu*.Pada pendapat aku,setiap daripada kita kena ada kod warna HTML ni dalam blog masing2.Sebagai rujukan sendiri atau orang lain.Tak payah susah2 lagi pergi cari kat mana2.Kalau jenis yang cepat hafal url blog orang lain yang menyediakan kemudahan kod warna HTML ni takpa juga tapi kalau malas nak ingat cam aku ni,1masalah tu.Ditambah lagi dengan Internet Connection yang lembap(aku da lalui semua ini),,,So,Lu pikir la sendiri,,,T___T

p/s:Pada yang da ada kod warna HTML ni,setinggi-tingggi tahniah aku ucapkan.Pada yang belum ada 2,cepat2 la kasi ada ya,,,Tuk kesenangan kowang juga,,,@__@

1 comment:

D i n said...

haha betul tu warna kita boleh hafal tapi kod warna ? haha pnting ni :D thanks sharing