Fresh Entri Must Read

12 Sep 2012

Warna-Warni Raya Aidil Fitri 2012

Izzah Norlizah| 8:31 pm| 7Comments|

Rasanya da lama tak update blog,,,Takda idea nak cerita.
Lagipun cam2 masalah timbul.Lepas satu,satu pulak.
Masa nak balik kampung tempoh hari 2,kereta rosak.
Kalau kat kampung,biasalah.
Bila da jumpa saudara-mara,banyak benda nak cerita.
Yang terhangat,terkini dan sensasi masa kini.
cam2 topik sampai tak ingat dunia nak borak.

Tak tahu apa masalahnya tak boleh surf internet.
Kawan bapa yang tahu sikit2 sal laptop tolong checkkan.
Al-Hamdulillah,da boleh surf internet.Da masalah setting broadband.
Dapatlah online sampai sekarang.

Ne gambar2 time raya 2,,,Sebenarnya banyak lagi
tapi takkan nak upload semua pulak kan???
Sikit je sebab malas nak edit gambar banyak2.
Korang tengoklah ya,,,^^

*Adik bongsu(No.5)*

 *Adik no.4*

*My Big Family*

*Smile^^*

 *Adik No.3*

*Serba Biru*

*Ajeng&Silah*

*My Sibling's*

*3 Bujang Lapuk*

*Buhari & Siddek*

 *With My Beloved Mom*

*Anak Teruna Dara En.Abdul Samad*

*2 Brother's*

7 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

wah bertemakan biru... lovely.. cantik baju raya sis... ^.^... Btw, welcome back dear

Cik Laure Weng said...

nice baju raya....
hehehe
;)



done follow n semak2 kt sini.. jemput datang...
salam ziarah..n done site visit here.. ;)

Novelgurl said...

raya2! hehe..biru+kelabu.wah !

Izzah Norlizah said...

@Novelgurl

yap,,,bru thn ne sklrga kai bju 1tema.sllu wrna colourful je^^

Alynna said...

I suka warna baju you, light blue..
nicee.. ^_^