Fresh Entri Must Read

24 Sep 2012

Segmen : Tambah Followers by Khairunnisa

Izzah Norlizah| 6:25 pm| 2Comments|





Ok,,,tak nak cakap panjang2.Korang pasti da taw kan
dengan tengok tajuk dan banner kat atas tu,,,
Ne segmen ke-2 aku join lepas segmen sebelum ini,,,
Kali ne anjuran cik Khairunnisa pulak.
Sapa2 berminat nak join,g terjah blog penganjur 
dan fahami syarat2 penyertaan,,,
Seperti biasa,aku mencari mangsa tag
dan calon-calonnya ialah semua followers aku:)

Ne followers aku sekarang,,,

♥ Kesayangan

 

181 Ahli 

(Tak dapat printscreen)

Followers Idaman:300 Ahli

Mangsa Tag:Nuriz Azman
(Resz:Tak ada nama orang lain ka,
asyik nama aku je ko tag???)

Hahahaha,,,sorry lah Resz.
Asyik2 nama ko je yang jadi mangsa aku.
Nasiblah,,,
Jomlah join ramai2,,,Tak rugi apa pun,,,^_^

2 comments:

Joey Zamboanga said...

done follow u..
dari segmen yang sama..
follow me back..
http://cetewkedaikopi.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

fiqah hamed said...

dari segmen yang sama,done follow sini..(:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

Jemput join GA ini.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html
dan
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html