Fresh Entri Must Read

25 Sep 2012

Segmen : Sambil Blogwalking Dapat Hadiah! by Nurul

Izzah Norlizah| 5:33 am| 4Comments|


 
 
Join segmen lagi.Hehehehehe
Daripada kosong tak tulis apa2 kan???
Baik join segmen,boleh juga menambah senarai
entri aku bulan ne.Dala aku ne
jenis yang payah nak cari idea baru.
 
Segmen ne dianjurkan oleh Nurul.
Segmen ne da lama dari bulan Julai lagi
tapi baru taw tadi.
Tarikh tutup 28.9.2012 ne.
Tak lama lagi kan tapi cuba nasib je.
 
Sapa berminat nak join,bolehlah g blog penganjur
Untuk details nya,,,ok
Sempat lagi kalau korang join^_^.

4 comments:

emeliena said...

Wahh , goodluck akak ;]
Adik ada tag akak jugak. Hihi , jemput join kalau sudi ~

http://emeliena.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

Izzah Norlizah said...

@emeliena

tq dear.InsyaAllah,akn akn join

OnE_nIeZuKa said...

haiii..

marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html