Fresh Entri Must Read

14 Aug 2012

Juadah Berbuka Puasa

Izzah Norlizah| 3:15 am| 6Comments|
Assalamualaikum w...T...w,,,

Tak nak cakap panjang2 sebab tak ada idea nak cerita..
Aku cuma nak kongsikan juadah berbuka puasa bersama keluarga aku,,,
Semua juadah ne aku kumpul sepanjang bulan Ramadhan.
Sikit je sebab kadang2 aku malas dan lupa nak snap gambar
Yalah,bila makanan da siap terhidang,
dalam kepala nak ingat cepat je berbuka puasa
sebab nak makan dan perabih semua...:P

*Kuih Onde2*

*Ayam masak Kari*
(Lupa nak remove sudunya...^_^)

*Ayam Masak Sup*

*Kuih Pau Inti Kacang Hitam*

*Puding Santan*

*Nasi Goreng Campur*

*Mee Goreng*

*Ubi Goreng*

*Kuih Popia*

*Air Bandung*
*Air Milo Panas*

Tue je,simple2 je semua kan???
Semua makanan di atas ne buat sendiri,,,
Bukan dibeli di mana2 gerai@bazar Ramadhan,,,
Baru nak update sekarang sebab risau nanti 
tak terupdate sampai abiz puasa...
Sekian,itu saja.Moga terhibur hendaknya,,,^_^

6 comments:

.resz. said...

Amboyy sedapnye, nampak popia ni. perghh

*zafirah* said...

wah,sedapnya tengok :)
fira dah lama tak berbuka puasa dgn family sjak smbung belajar jauh ni :'(
btw,dah follow sini,jemput singgah ke blog fira ya?^^

Izzah Norlizah said...

@.resz.
Perghh,mmg sdp law mak sy yg msk.Terbaeeek!!!

Izzah Norlizah said...

@*zafirah*
Biasa je.xpa len thn blh raya dgn klrga sama2,,,^_^

aNiss :):) said...

wah! pandainya dia masak semua :DD

anis beli kedai jer kalau kuih2 nie :DD

Izzah Norlizah said...

@aNiss:):)
sy msk lauk-pauk je,kuih-muih 2 mak yg msk,,,^_^