Fresh Entri Must Read

2 Dec 2012

Sudah genap 26 Tahun,,,

Izzah Norlizah| 2:15 pm| 1Comments|
Semalam 1.12.1986 umur aku da genap 26tahun,,,
Begitu pantas masa berlalu,,,Tak sedar umur
da semakin meningkat,,,Bertambah 1 angka lagi,,,
Terima kasih pada rakan2 di facebook
yang sentiasa mendoakan yang terbaik untuk diriku,,,
Moga Allah merahmati anda semua,,,,

Walaupun dalam hidup ini masih banyak yang belum ku capai,
tapi aku bahagia sebab masih ada keluarga yang begitu
menyayangi ku dan mengambil berat tentang diriku,,,
Itulah hadiah yang terhebat dan teristimewa yang diberikan
oleh Allah swt pada diriku,,,
Seperti tahun2 lepas sambutan ala kadar je,,,
Tapi tahun ne kak sepupu nak ajak celebrate sama2,,,
Hari ne bitrhday dia,,,Beza sehari je dengan aku,,,

Selalu birthday aku,aku berjauhan dengan keluarga,,,
Tapi mereka orang pertama yang wish kat aku,,,
Sanggup berjaga tengah malam sebab ada surprise untuk aku,,,
Memang terharulah walaupun wish ramai2 dalam telefon,,,
Huhuhue,,,berbaur dengan rasa sedih jugalah tapi
tak ada lah sampai menangis tak berlagu,,,

Ok lah,,,sampai di sini je dulu,,,
Aku memang jarang update blog da,,,Tak seperti dulu,,,
Bukan disengajakan tapi disebabkan perkara2 yang tak dapat
nak dielakkan,,,Rindu pada dunia blog&rakan2 blogger,,,
Sabarlah wahai hati,,,InsyaAllah,akan terubat nanti,,, :)

1 comment:

ishy77 said...

slmt ulang tahun ye..