Fresh Entri Must Read

28 Dec 2012

Contest Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma

Izzah Norlizah| 6:00 pm| 4Comments|
First time join sebarang contest selama berblogging ne,,,
Ne pun rakan blogger da tag nama aku,,,So,join jelah.
Tak rugi cuma masalahnya aku tak suka contest nie
banyak yang nak dilike dan difollow para sponsor ne,,,
Sudahlah internet connection sering mencabar kesabaran...
Tapi takpalah,nak cuba nasib,,, :)

Tekan Banner di Atas

Lawanya banner,,,kelip2 getu.
Ok lah,nak jawab soalan sebagai pelengkap syarat join contest nie,,,

1.Sejak bila berjinak dalam dunia blog???
First time berjinak dalam dunia blog ne sejak 28.6.2012 bersamaan
5 bulan 4 minggu dan 1 hari(rujuk pada Daisypath).

2.Kenapa berblogging???Best tak???
Pada asalnya berblogging sebab suka2 je.Tengok kawan ada blog,
aku pun nak.Selain itu,nak tambah ilmu dalam dunia blog ne.
Dulu tak tahu apa2,belajar sendiri dan minta tolong dengan Mr.Google je.
Al-Hamdulillah,da tau sal blog ne sikit2.
Berblog memang best sebab dapat isi masa lapang.Takpayah
buang masa lepak2 kat luar rumah.Berblog juga dapat ramai
kawan2 dan mengetahui isu2 semasa dalam dan luar negara.

3.Harapan pada blog masa akan datang???
Rajin2 update blog,,,Kalau boleh seminggu 5 entri la kot,,,
 Penuhi blog dengan input2 yang berguna,,,
Follower semakin bertambah supaya orang lain dapat baca
suka dan duka kita,,,Sharing is caring :)
Mangsa tag:  Hana

Tarikh tutup: 31 Disember 2012

4 comments:

hnahdy said...

tq tag

cantiknya banner.. sempat ke x hana buat entry ni.huhu

izzaty ezreen said...

Assalamualaikum. Jom kita sama-II join segmen nih ..SIMPLE jer~
http://izzaty-abdullah.blogspot.com/2012/12/segmen-pantas.html

Nadya Bubble said...

Hadiah tunai melebihi RM200 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html