Fresh Entri Must Read

13 May 2013

1st Segmen by Cik Puan

Izzah Norlizah| 5:39 pm| 0Comments|
Lama bangat da tak update entry,,,Kesian ini blog.
Terbiar,,,mesti banyak sudah sawang2 menghiasi
blog aku nie.takpa,biarpun da lama ditinggalkan
tapi rajin jenguk2 blog kesayangan ku,,,
Huhuhuhue,,,update ne pun sebab mahu join 1st segmen
rakan blogger,iaitu cik Puan Azlyzah ne,,,so,nak support.
Sorry sebab tak dapat tag2 rakan blogger lain.
Kan da lama tak berkecimpung dalam dunia blogging ini
so sudah lupa dan tak tahu siapa aktif  atau tidak,,,
Syarat2 nya xsukar,,,Rakan2 yang sudi baca entri ne
sudi2 kan lah diri anda support segmen ne k,,,
(Ayat dan bahasa rasa cam tunggang-langgang da,,,Berterabur)






(Klik gambar2 di atas)

Nak tahu lebih lanjut,klik gambar2 di atas
dan anda akan terus terbang ke blog penganjur,,,
Selamat mencuba dan selamat bersegmen (^__^)

Terima kasih sudi baca entri ini.Jika suka,komenla sekali...